YD-Projects werkt nauw samen met professionals die dezelfde passie en gezamenlijke waarden delen. Wij leggen de nadruk op kwalitatief hoogstaande afwerking en duurzaamheid van het ontwerp.

“Het is onze visie en onze passie om uw levenskwaliteit te verbeteren.”

 

We verkopen en verhuren de door ons gerenoveerde woon- en werkplekken in heel Vlaanderen. Hierbij is onze adviserende en uitvoerende rol van vitaal belang. Een project is pas geslaagd als we de bewoners met elkaar, het project en met de omgeving hebben kunnen connecteren.  

We worden extra enthousiast als we het erfgoed van de plek, het gebouw of de buurt als grondslag kunnen nemen. We erkennen en respecteren de ziel, eigenheid en verleden van elk pand en elke buurt.

Investeerders

Laag risico, goed en stabiel rendement

Kopers

Hoogstaand verbouwd, kopen met garantie, zorgeloos wonen

Leveranciers

Goede communicatie, betrouwbare en loyale klant

Buurt

Verrijking van de buurt, nieuwe mensen

Zorgeloos kopen en wonen
Wij creëren slimme, comfortabele plekken. Plekken waar u zorgeloos kunt genieten van de nodige luxe. Wij waken erover dat onze (renovatie)projecten creatief worden opgedeeld en vervolgens met hoogste afwerkingsgraad worden opgeleverd. Energiezuinigheid speelt een belangrijke rol, waarbij we steeds naar de meest spaarzame en ecologische oplossing streven. YD-Projects zorgt voor u.

Keuzevrijheid
U bent op zoek naar een charmante woonplek, maar u wil niet de zorgen en de stress die het renoveren met zich meebrengt? YD-Projects begrijpt u. Onze projecten worden volledig gerenoveerd opgeleverd, waarbij u de mogelijkheid krijgt om uw persoonlijke touch te geven. Aan u de keuze.

Nieuwbouwprojecten
Onze nieuwbouwprojecten worden semi-casco opgeleverd. Deze worden volledig afgewerkt, enkel de keuken en afwerkvloer zijn opties die ter keuze van de koper blijven. YD-Projects voorziet een gedetailleerde tekening, waarmee u een keukenopstelling kan laten ontwerpen en een vloer kan bestellen. Indien gewenst, kan u zich laten adviseren door YD-projects.